fredag 27. februar 2009

Teppehandel.

Eg oppdaga ein ny nettbutikk i dag då eg jakta på eit nytt plastteppe. Tepper av plast er jo blitt veldig hot har eg funnet ut, då eg har sett dei i opptil fleire interiørblad. Dei er praktiske, slitesterke og etterkvart mykje meir fancy enn dei vi hadde i campingvogna og på hytta i si tid. Eg har lenge lett etter eit teppe til gangen i 1. etg. Då eg kom over dette teppe her, så var det kjøpt og betalt ganske så fort. Det er jo superpraktisk å ha plastteppe i ein gang med våte og skitne sko. Dessutan syntes eg det var kuult rett og slett, og vil friske opp gangen nede ganske så mykje. Det er jo bra størrelse på det også: 180x200 trur eg det var, så det er ikkje ei lita dørmatte heller. Ut med vintage stilen og inn med det fargerike :) Snart er jo våren her! Gledar meg til teppet kjem i posten i neste veke. juhuuu!

Teppet er forøvrig kjøpt hos Nettpynt.no. Dei hadde mykje stilige og særs så fargerike ting.
Eg blei riktignok ein smule overraska då eg fann dette serviset i nettbutikken. Desse har mamma i kjøkkenskapene sine og eg vil tru dei er frå 70-talet. Utruleg snodig å sjå at ein får kjøpt desse i dag også (ikkje det at eg føler trang til å kjøpe dei).

mandag 16. februar 2009

Nye kort

Så har eg no fått scrappa litt fleire kort. Desse promarker tusjane er forresten heilt fantastiske, sjøl om eg ikkje heilt har fått "teken" på skyggelegginga. I morra skal eg ein tur til Førde på ettermiddagen. Då skal eg sjølvsagt innom Happyen for å skaffe meg litt forskjelligt "snacks". Eg gledar meg allereie:)

torsdag 12. februar 2009

Utviklingsprosjekt

Uff og uff. Eg går altså på etterutdanning innanfor IKT, og i samband med dette har eg då eit utviklingsprosjekt gåande på jobb. No skal eg syne dette fram for resten av gruppa, i morra :)
Juhuuu! kan ikkje seie eg er heilt klar til det då.... men men, det får gå som det går. Driv og skriv litt på oppgava som skal inn til eksamen også. Å skrive oppgave er kjedelige greier har eg funne ut:) Det er kjekkare med alle andre ting, som surfing på nettet eller sjå ein tankelaus serie på tv.

Her er eit kort eg hurtigscrappa forige helg. Måtte jo ha med meg kort når eg skulle på babybesøk. Motivet har eg fargelagt med mine nyinnkjøpte promarkers tusjer.