torsdag 24. september 2009

Gått i dvale...nesten

Ja............ein kan jo begynne å lure. Har vore ein smuuuuule sløv med bloggen den siste tida kan man si. Eg har eigentleg inga særs god begrunning for det heller. Vekene fyk avgarde med møter og dugnad både her og der. Denne veka har eg ikkje vore heime på kvelden hverken på tysdag, onsdag eller i dag. I morra skal eg vere vakt på Realen til midnatt, så då blir det ikkje sofasitting då heller. Har alltid trua på at neste veke skal bli hakket betre......men når eg tenker meg om har eg avtaler på kveldstid både tysdag, onsdag, torsdag og fredag ("og slik gjekk no dagan").
Eg trøster meg med at det er HAUSTFERIE om ei veke! Eg som aldri har hatt haustferie før. Juhuuu!!!! Det skal jammen bli deilig.

Eg har ingen store planar for haustferien, anna enn at eg har ikke tenkt til å delta på eit EINASTE møte. Eg/vi bør også få gjort noko meir med utestua på terassen. Det går litt seint der ute, men det har mest med å gjere at det regnar jo heile ...... tida jo!!!. Ein kan bli deprimert av mindre. No mååååå det berre komme ein opphaldsperiode! Eg blir snart gaaaal av all nedbøren. Noko seier meg at eg bør få laga nokre kort også, men vi får no sjå kva det blir til.
Ein tur til By'n (les Bergen) hadde jo også gjort seg..... eg kjenner det rykker litt i shoppefoten berre ved tanken :) Vi har jo ikkje besøkt Sønnøve i Stavanger heller...............hm... kanskje det ikkje blir så mykje arbeid med utestua likevel :)