tirsdag 16. juni 2009

Italia-ferien er så nær så nær-

I dag jobba eg min siste dag i Langeneset barnehage, iallefall for ei god stund framover, så får vi sjå kva tida bringer. Det er litt vemodig å forlate det gode miljøet, men vi får tru at eg kjem inn i eit nytt godt miljø. Men no er det uansett FERIE! Jippi :)

Her kan de sjå web kamera frå Caorle, så kan de følge med og sjå kor fint vi har det.
http://www.webcamcaorle.com/
og her: http://www.webcamcaorle.com/webcam_caorle_ponente.htm
(ikkje dei beste web kamera i verda, men greitt nok)

Caorle (Ca'orle) er ein kystby i provinsen Venezia, Veneto, Italia. Byen ligg ved Adriaterhavet og mellom dei to andre kjente turist byane: Ereclea og Bibione.

Jepp jepp- ferie ferie ferie. HÆRLIG!!!

torsdag 11. juni 2009

BRA KONSERT!

YES, var på Bruce Springsteen i går. Trur du det var bra eller?

KJEMPEBRA!!!

Han fekk treningkast 6 for konserten på tysdag og i dag las eg i avisa at han burde fått terningkast 7 for gårsdagens konsert =0)

Ja, det var rett og slett ei oppleving. Det var ikkje mykje til spektakulært sceneshow, men det har han vel heller ikkje lagt opp til. Han treng ikkje slikt. Han har jo nok sjarm og scenetekke til å holde publikum i si hule hand i heile 3 timar til endes. Facinerande. Nei, det var rett og slett ubeskrivelig.

No gledar eg meg til Madonna konserten seinare i sommar, på Valle Hovin. Det blir nok ein HEILT anna type konsert, men eit heilt anna show rundt, så det blir også kjekt å få oppleve.

Eg enda jo opp med ei t-skjorte som eg tenkte eg skulle briiiife rundt i på spinninga i dag, hehe =0)