lørdag 19. desember 2009

Det snør det snør...tiddelibom

Endelig er julestemninga her. Det laver ned med snø.................deilig!!!! Vi skal riktignok ut på biltur i morgon, og då er eg ikkje så glad i snøen. Men så lenge eg kan sitte her og sjå ut vindauge så er det heilt supert. Ungane har fått fram skia og gått seg nokre runder i dag. Dei har også måka innkjørsla slik at dei har laga ein svær haug med snø rett framfor bilen. Smart.


I dag har eg laga siluettbilder av gutane. Dei er ikkje mykje like nei. Kan du sjå kven som er kven?

lørdag 5. desember 2009

julegåver

Ja.............så er det desse julegavene. Har vel kome sånn passe i gang med dei eigentleg. Har kjøpt til søsken og svigerinner/svogere. Gåve til svigerfar og pappa har eg også kontroll på, men mamma og svigermor er det verre med. Ungane har heller ikkje fått noko genialt enda, ei heller min bedre halvdel. Julegaver er vanskeleg. Det skal gjerne vere noko personleg, noko ein verkeleg har tenkt ut og som dei skal ha bruk for eller ser nytteverdien av. Hm.............. ikkje lett det der.

Det eg har kjøpt til no har eg faktisk kjøpt på nettet, og det kan vere veeeeldig praktisk. Då slepp ein stresse rundt i alle butikkar og gjere panikkjøp. Ein kan sitte i fred og ro, surfe og bestille det ein måtte ønskje. Ulempa er sjølvsagt at ein ikkje alltid veit korleis gåva eigentleg kjem til å sjå ut. Det er alltid like spanande når produkta skal hentast på posten (og nokre bomkjøp har vi jo hatt med åra....).

Eg fann ein ny nettbutikk i dag som er ein norsk nettstad som ikkje er reint ulik etsy.com. Den heiter epla og er ein butikk der ein kan kjøpe (og selge) handlaga og eigeprodusert design. Kanskje du finn noko spanande som du kan gje vekk i julegåve? Kanskje du til og med har produkt du har lyst å selge her? Hm.............. det var noko å tenke på!