lørdag 14. november 2009

Kulturnatt og skulejubileum

I går var det kulturnatt i bygda. Det var mykje på programmet heile kvelden. Gutane var på Norgespremiere saman med besteforeldra på Jul i Blåfjell. Etterpå var det eventyrstund og deretter open scene på hotellet. Det var mange flotte innslag på hotellet denne kvelden. Alice og nokre andre jenter var ein av dei som hadde "opptreden". Dei dansa ein dans med musikk frå Michael Jackson - kjempebra jobba jenter.
I dag er det også tett program. Det er obligastorisk skuledag i dag, sjølv om det er Laurdag. Svelgen skule feirar sitt 50- års jubileum. Det blir opning kl. 12.30 med skulemusikk og drill.
Kl. 13.00 opnar utstilling på ungdomsskulen og kl 16.00 opnar dørene i idrettshallen. Her blir det underhaldning frå kl 17.00 til kl. 19.30. Etterpå skal alle børnene heim og legge seg medan vi vaksne skal unne oss ein betre middag på hotellet. Gamle kjenningar som Pegasus 1 og Svelgen Swing skal opptre igjen, for første gong på mange år. Eg har trua på at det skal bli ein hektisk men kjekke dag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar